2019. február 2., szombat

Syma X22W 2,4 GHz FPV WiFi kamerás drón Lebegés funkcióval - Jelenlegi ára: 13 004 Ft

Akkumulátor:
400mAh Li-poli akkumulátor
Repülés:
kb. 5 perc
Töltési idő:
kb. 90 perc (USB)
Hatótáv:
legfeljebb 25 m
WIFI kamera:
Méretek:
14, 4x14, 2x3, 1cm
Frekvencia:
2, 4 GHz
Csatorna:
4 csatorna
Rendszer:
6 tengelyes giroszkóp
Repülési irányok:
felfelé, lefelé, előre, hátra, balra, jobbra, 3D-re (Flip)
Funkciók:
Alacsony feszültségű riasztás, LED-es lámpák éjszakai járatokhoz, Egy gombos felszállás és leszállás, Hover funkció
14cm-es méret
Stapabíró légcsavarok
Stabil és biztos irányítás
360 fokban forgatható
Repülési idő: 5-7 perc
Kezdőknek, gyerekeknek ajánlott
FPV kamerával szerelt!
Lebegés funkció, automatikus felszállás funkció
Syma X22W 2, 4 GHz FPV WiFi kamerás drón Lebegés funkcióval DRÓN - QUADKOPTER A Syma X22W egy új modell a mini Drón családból, amely FPV kamerával van felszerelve.  
Kiváló választás mindazok számára, akik univerzális modellt keresnek, amely bármely helyen és körülmények között repülhet, akár házon belül, akár szabadban.  Könnyű design és kis méret miatt gyakorlatilag bárhová magával viheti.  
A Syma X22W egy 6-tengelyes stabilizációs rendszerrel ( giroszkóppal ) rendelkezik, amely a drón agilitásárt és stabilitásáért felelős - a drónt még egy kezdő felhasználó is kezelheti .  A drón egy gombnyomásra felszállás vagy leszállás, így sokkal egyszerűbben használható kezdőknek..  
A kiváló minőségű anyagok, amelyekből a modell épül, nagyfokú ellenállást biztosít az esések és ütések ellen.  A rugalmas anyag, amelyből a propellerek készültek, nagyon tartósak, és a védőkeret használata miatt elhanyagolható a törés veszélye.   
Az erőteljes LED-izzók nem csak vonzó megjelenést, hanem funkcionalitást is nyújtanak, melynek köszönhetően a drónt könnyedén navigálhatja még alkonyatkor is.  A modell vezérlése érdekében egy 2, 4 GHz-es frekvencián működő kiváló minőségű távadót adunk, amely lehetővé teszi a barátokkal való játékot interferencia nélkül. Így egyszerre több drón is reptethető egyszerre.
A készletben, mint mindig, kapunk tartalék propellert, egy csavarhúzót, egy akkumulátor töltő kábelt.  Az FPV megtekintéséhez Android vagy iOS telefonra és a Syma FPV mobilalkalmazásra van szüksége.  
 


Jelenlegi ára: 13 004 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts