2017. augusztus 30., szerda

Sennheiser CX-980 fülhallgató tokkal - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Eladó a képeken látható Sennheiser CX-980  fülhallgató a minőségi zene kedvelőinek.  A képeken látható tartozékokkal és állapotban. Minden funkciója működik .
Tervezd meg szabadnapodat kifinomult stílusban, ennek a klasszikus luxust sugárzó CX 980 fülhallgatónak a használatával! Ennek a terméknek az elsőrendű minőségét és tartósságát több csúcskategóriás jellemző biztosítja; ezek egyike a modul-rendszerű szilikon füldugó, mely hangtuning funkciója révén kiegyensúlyozott, vagy basszusban gazdag hangzást is képes közvetíteni. Bármelyiket is választod, mindenképpen meg leszel elégedve a hi-fi minőségű hangzásélménnyel.
A CX 980 membránvédőkkel is rendelkezik, melyek a kiváló hangzás biztosítása mellett a felhasználó személyi higiénéjéről is gondoskodnak. A további egyedi jellemzők közé tartozik az egyedülálló, forgatható 3, 5 mm-es csatlakozódugó (melynek a formáját – egyenes, illetve derékszögű – tetszésed szerint változtathatod), valamint a sokoldalúan használható, forgatható aljzattal rendelkező repülőgépes adapter. És hogy a használat még kényelmesebb legyen, egy hangerőszabályzó is helyett kapott a kábelbe építve. A csomagot egy avantgárd csíptető, valamint egy kábelcsévélőként is szolgáló tartótok teszi teljessé.
Műszaki jellemzők
Viselési mód
Ear-canal
Szín
Impedancia
32 Ω
Frekvenciamenet
16 - 24000 Hz
Hangnyomásszint (SPL)
115 dB
THD, teljes harmonikus torzítás
0. 1% (1kHz, 100 dB SPL)
Tömeg
20 g
Jellemzők
Dinamikus hangszóró-rendszerek, erőteljes neodímium mágnesekkel, a kiegyensúlyozott és precíz hang-visszaadásért;
Két szett modul rendszerű szilikon füldugó, mely hangtuning funkciója révén kiegyensúlyozott, vagy basszusban gazdag hangzást is képes közvetíteni;
Kifinomult, fémrészekkel díszített dizájn;
Beépített hangerőszabályzó;
Hordtáska gondoskodik a problémamentes tárolásról és szállításról;
Ideálisan használható MP3 lejátszókkal, iPod és iPhone készülékekkel, illetve egyéb hordozható médialejátszókkal (az iPod és az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és a világ egyéb országaiban);
A termék teljesen eredeti nem hamisítvány, ezért a termékre egy hét garanciát vállalok mely mind az eredetiségére, mint az állapotára, működésére értendő.
A termékkel kapcsolatban minden értelmes korrekt ajánlatot meghallgatok. Több termék vásárlása esetén garantált kedvezményt biztosítok .
Ingyenes szállítás az ország egész területére!!!!
Kérem tekintse meg további aukcióimat.
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=fulesmatyi&ob=2

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-20 18:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts