2017. október 29., vasárnap

Angelcare AC401 légzésfigyelő és babaőrző monitor - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Eladó a képen látható, újszerű állapotban lévő légzésfigyelő és babaőr az összes gyári tartozékával, eredeti dobozában tökéletes állapotban első igényes, nem dohányzó tulajdonsotól.  
A terméket jelenleg 2017. szeptemberétől kereskedelmi forgalomban nem lehet beszerezni. Utolsó ismert ára: 43. 990, -
A termék jellemzői:
Angelcare AC 401 légzésfigyelő és egy kiváló minőségű bébiőr egy készülékben, amely nemcsak babája legapróbb légzőmozgását figyeli, hanem a hangját is nyomon követi.
8 csatorna biztosítja a zavartalan hangátvitelt.
Hordozható és tölthető akkumulátoros szülői egység színes digitális kijelzővel, hőmérséklet jelzővel praktikus kiegészítője a légzésfigyelőnek.
Hálózatról és elemről egyaránt működtethető.
A termék további tulajdonságai:  
- Érzékelő táblák érzékenysége állítható, a szoba adottságaihoz igazítva. Pl. ahol sok a külső zaj, troli berezonál, ott nem jelezhet baj esetén sem, hiszen a külső rezgéseket is a baba mozgásának ítéli. Másik végletes példa, hogy a matrac túl vastag és tévesen riaszthat, ha babája nem mozgékony. Ezért fontos, hogy mielőtt beletennénk a babát, pontosan beállításra kerüljön az érzékenység.
- Mozgást (légzést) jelző ikon, amely a gyermek légzésének metronóm jellegű kijelzését végzi a szülői egységen 
- 5 fokozatban állítható hangerő
- A hangra  bekapcsoló hangtovábbítás funkciónak köszönhetően csak akkor közvetíti a hangot, ha gyermeke sír, nyöszörög, beszélget, így az elektroszmog minimális. Ezzel együtt Önt sem zavarja a szobában esetleg előforduló egyéb nesz, recsegés, vagy az elmenő troli hangja.
- A 8 csatorna azt garantálja, hogy készüléke mindíg talál olyan sávot, amivel zavartalanul tud kommunikálni. Nem fordulhat elő, hogy a szomszéd rádióadását hallgathatja, gyermeke helyett.
-  5 féle működési funkció, melyet a menüben lehet egyénileg beállítani, a szülői egységről
-mozgás
-mozgás+kattogás ( légzéskimaradás esetén )
-mozgás+hangátvitel
-mozgás+hangátvitel+kattogás
-hangátvitel( bébiörző)
- Éjszakai fény funkció segítségével, amikor a sötétségben gyermeke felébred egy egyszerű mozdulattal pont annyi halovány fényt tud elérni a szobában, ami nem ébreszti túlságosan fel a babát, de megnyugtató fényében könnyen segíteni tud.
- Színes-kijelzős LCD képernyő, amelyre pillantva minden fontos információt azonnal látni fog. Hőmérséklet, elem töltöttség, érzékenység.
- Ideiglenes némító funkció( 2 perc), hogy ne kelljen a család pihenő tagjainak addig is a bébiőrből a sírást hallgatni, amíg Ön odaér és letudja csitítani. A bébiőr így valóban csak a riasztás funkcióját szolgálja.
- Riasztáskor is fényjelzés, illetve némított hang esetén a riasztás rezgő funkcióval párosul (szülői egységen állítható).
- Mikrofon érzékenység állítható (4 szint), amelynek segítségével a készülék kiságytól való távolságához, a szoba környezeti hangjaihoz és az Ön vérmérsékletéhez tudja igazítani, hogy mikor kapcsoljon be a hangtovábbítás. ( Pl. álomban nyöszörgést nem feltétlenül kell hallani)
- Alacsony elemfeszültség jelző, hogy időben töltőre tudja tenni.
- Elemes és hálózatos üzemmód (áramkimaradás  esetén automatikusan elemes üzemmódba kapcsol)
- Hangszintet jelző ikon
- Hatótávolságon kívüli figyelmeztetés (Kb. 250m nyílt terepen, 80-100m lakásban, helyi adottságoktól és helyi árnyékolástól, zavarástól függően), hogy sose távolodjon túl messzire.
- Beépített övcsipesz, hogy a keze szabad maradjon, ha a kertben tevékenykedik.
Az ANGELCARE légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház ajánlja.


Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 13:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts