2018. február 28., szerda

PLAYSTATION 4 PS4 Project Cars 2 használt játék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Playstation 4 - Project Cars 2
HASZNÁLT TERMÉK
Játékosok száma:  1
Online Multiplayer lehetőség:  VAN, Playstation Plus előfizetés kell hozzá
Kontroller vibráció:  VAN
 
A futam ismét elstartol!
A Project CARS 2 a díjnyertes versenyszimulátor sorozat továbbfejlesztett változata, ami a legikonikusabb kocsikkal és a legizgalmasabb vezetési körülményekkel adja meg az definitív vezetési élményt és adrenalin löketet. A játékosok által fejlesztett és világszínvonalú versenyzõ k közreműködésével tesztelt Project CARS 2 tökéletes választás a profi e-Sport játékosok számára és elhozza az valós vezetés lényegét a bolygó leggyönyörűbb, leghitelesebb és a legkorszerűbb versenyszimulátorában. A Project CARS 2-ben mindent megtalálsz - GT modellektõ l a túrakocsikon és prototípusokon át az egzotikus hiperautókig -, így a játék elhozza az autóversenyzés széles kínálatát a választás szabadságával, hogy mit és hol vezess. Bármikor. Bárhol.
A játékosok által fejlesztett és profi versenyzõ k közreműködésével finomhangolt játék csúcsminõ ségű grafikával, 1: 1 digitális kivitelezéssel, pontos fizikával, kihívást jelentõ AI ellenfelekkel és dinamikus, valósidejű jármű/felület/évszak körülményekkel várja a versenyzõ ket. Éld át a valóságon is túlmutató vezetési élményt a teljes VR headset, 5. 1 térhangzás és 12K felbontás támogatással. A Project CARS 2-vel legalább annyira üdítõ és kihívást jelent játszani, mint amennyire korszerű.
Több mint 180 licenced kocsi a legikonikusabb márkáktól • A valaha volt legnagyobb kocsi kínálattal rendelkezõ autóversenyzõ s cím konzolon
Fedezd fel a legjobb vezetési élményt és tedd próbára képességeidet a legelszántabb versenytársak ellen, hogy a következõ motorsport hõ ssé válj. Szállj versenybe barátaiddal a teljesen új online bajnokságokban a járművek széles kínálatával aszfalton vagy terepen. A Project CARS 2 fejlesztõ i már a kezdetektõ l gondoltak az e-Sportra, köztük Versenyzõ i Engedély akkreditációval, dedikált rendezõ /közvetítõ funkcióval és beépített streamelési lehetõ ségekkel. Számos tervezett sorozattal és bajnoksággal a 2017-es évben és azon túl is, a Project CARS e-Sport továbbra is a vezetõ csapatok és feltörekvõ sportolók egyedüli célállomása lesz.
Teljesen új autótípusok és autósport osztályok (rallycross, IndyCar és sok más), plusz régi kedvencek
Versengj barátaiddal interneten keresztül kocsik széles kínálatával aszfalton vagy terepen. Teljesen új internetes bajnokságok és robosztus Esport funckiók
Versenyezz korlátok nélkül - bárhol, bármikor, bármilyen kocsival. Nappal vagy éjjel, száraz vagy nedves terepen. A LiveTrack 3. 0 funkciónak köszönhetõ en dinamikus az átmenet a pályák tiszta, koszos és gumírozott szakaszai között, valamint változik a fizikai tapadás is, akár aszfalton, jégen vagy sárban száguldozol. A játékosok teljes 24 órás ciklusban versenyezhetnek valósághű járművekkel, idõ járási és hõ mérsékleti változások mellett, valamint akár a négy évszakon keresztül - hitelesen megteremtve az adott évszak légköri és környezeti állapotát. Az olyan hatásokkal, mint a köd, a villámlás és a hó, ezúttal az Anyatermészetet is meg kell majd hódítanod. Száguldj változatos terepeken, köztük jégen, aszfalton és terepen. LiveTrack 3. 0: A dinamikus útfelület átmenet hatással van a jármű teljesítményére, tapadására és irányítására valós idõ ben, a legmodernebb gumiabroncs fizikával és felület deformációval.
A teljes 24 órás ciklus élethűen teremti újra az év adott idõ szakának környezetét. Dinamikus napszak, idõ járás és szezonális versenykondíciók
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Egyenlő értékű játékra 1000 ft-tól cserélhető. Amennyiben csereajánlata van levélben érdeklődjön.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts