2018. április 24., kedd

JACK WOLFSKIN Texapore profi férfi héj kabát, outdoor- , túra kabát L- es - vízálló! - Jelenlegi ára: 4 980 Ft


Eladó egy eredeti, keveset használt, nagyon szép állapotú JACK WOLFSKIN  profi, modern, divatos, férfi outdoor, túra kabát fekete-piros színben, L-es méretben! Színét a közeli képek adják vissza. A Texapore a Jack Wolfskin által kidolgozott vízálló és lélegző membrán, amit ruházatok, lábbelik és egyéb felszerelések készítésénél egyaránt alkalmaznak. Vízállóságának és lélegző képességének mértéke a piacon levő legjobb anyagokkal vetekszik. Vízállóság: 10. 000 mm, átlélegzés: 9. 000 g/m² /24h,
Külön vásárolható hozzá belecipzározható polár pulóver, ezzel együtt télikabátnak is kiváló. Egyetlen hibája, hogy a kapucnija sajnos már nincs meg. Ára ezt tükrözi.
Igazi sportos, profi darab!!
Beleírt mérete L-es, de kérlek az általam megadott méreteket is vedd figyelembe.
Mellbőség (cm)     128
Hosszúság (cm)    77
Ujjhossz (cm)        79- nyaktól mérve
Kabát alja (cm)   122
Minden felmerülő kérdésre szívesen és gyorsan válaszolok!
Vácon személyesen átvehető előre egyeztetett időpontban, vagy igény esetén postázom is, előre utalással. Vásárolj több terméket és spórolj a postaköltségen! Ha időd engedi, nézd meg a többi termékemet is, nem fogsz csalódni!
Nálam márkás cipőket, ruhákat találhatsz - szuper áron!
A gyártó által megadott méretre ill. a rendszer által magadott UK számra felelősséget nem tudok vállalni, ezért fontos figyelembe venni az általam megadott méréseket.
A kapcsolat felvételére 2 nap,   a vételár utalására 7 nap áll rendelkezésre - kivétel ha a licit előtt másként egyezünk meg. Ebből adódóan  7 nap után a terméket újralistázom.


Jelenlegi ára: 4 980 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 11:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts