2019. június 26., szerda

Samsung Gear Fit 2 Pro okos óra - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Alig használt, kiváló állapotban van. Sérülésmentes      
átvétel személyesen vagy Foxpost-tal
Leírás: Vízálló: Speedo úszásmonitor
Értesítés (sms, email, emlékeztető, hívás.. stb)
Ébresztő Zenelejátszás: Bluetooth fülhallgatódon keresztül pedig tudsz zenét hallgatni 4GB belső tárhely
GPS sportcsuklópánt Akkor is magaddal vihetsz a futáshoz, mikor a telefonodat otthon hagyod. A beépített GPS valós időben, pontosan követi a futási útvonalad, a távolságot és a sebességet, így jobb eredménnyel, messzebbre juthatsz.
Szívdobbanásnyi idő alatt Hozd ki minden gyakorlatodból a legtöbbet a Gear Fit2 nagy pontosságú pulzusmérőjével.
Ellenőrizd, mikor vagy a megfelelő intenzitási zónában, s mikor kell növelned a sebességet.
Intelligens követés Az automatikus aktivitáskövetéssel azonnal a megfelelő statisztikákat láthatod. Nem kell megmondanod a Gear Fit2-nek, hogy épp sétálsz vagy az evezőgépen edzel-e. Tudja. Statisztikáid a kijelzőn A Super AMOLED kijelző kényelmes méretű ahhoz, hogy edzés közben gyorsan megnézhesd a statisztikáid egyetlen ütem kihagyása nélkül.
Rendezz 1: 1 versenyt barátoddal a Gear Fit2 karkötő segítségével, és nézzétek meg, ki tud több lépést megtenni. Az adatok, ezen belül az idő, a megtett távolság, a kitűzött céltávolság és a pulzusszám mind megjelenik a Gear Fit2 1, 5 hüvelykes ívelt kijelzőjén Intuitív tervezés A kijelzőn megjelenő kezelői felület egyszerűen érthető és könnyen kezelhető. Akár azt nézed meg, milyen közel vagy már a célhoz, akár a pontos időt szeretnéd tudni, az intelligens felületen mindezt könnyedén megteheted. UX kezelőfelület.
A lépésszám tisztán látható a Gear Fit2 nagy méretű kijelzőjén.
Cserélhető számlap Az óraszámlap alkalmazásával a legátláthatóbb módon jelenítheted meg az aktuális statisztikákat. Többféle nagyszerű dizájn közül választhatsz.
Fitnesz widget A fitnesz widgetek állandó motivációt biztosítanak. Úgy alakítottuk ki ezeket a kis üzeneteket, hogy figyelmed folyamatosan a gyakorlatokra irányítsák és ott is tartsák.
Stílusosan fitt A Gear Fit2 ívelt kijelzője a csuklód köré hajlik. Karcsú, letisztult kialakítású. Állandó kiegészítőd lehet éjjel és nappal is. Könnyű és kényelmes A Gear Fit2 fitneszkarkötő létére sok funkciót sorakoztat fel, mégis kellemesen könnyű és kényelmesen hordható marad. Legyetek fittek együtt A baráti versengés nagy motiváló erővel bír. Nőj föl a kihíváshoz! Nézzétek meg, ki tud több lépést megtenni, és jussatok messzebb együtt! Kompatibilitás többféle okos-telefonnal is képes együttműködni.

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-17 13:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts