2020. április 25., szombat

Lego Angry Birds 75822 Malac Repülős Támadás Bontatlan, Új, Jópofa Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 9 880 Ft

Lego Angry Birds 75822 Piggy Plane Attack (Malac Repülős Támadás), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
Mivel egy kép többet ér ezer szónál, pláne egy video, kérlek nézd meg a fotók között található, a  LEGO  gyár által készített animációs kisfilmet és győződj meg róla, hogy Angry Birds-ös készlet nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem : )  
Meglepetésnek kitűnő, mivel már nem kapható a boltokban, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már mindenféle legója van" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény kiemelkedő darabja lehet, de jól mutat akár egy munkahelyi íróasztalon is. Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára, de mutatós egy kis Legoplatformra összerakva is.
Az  ANGRY BIRDS  témájú szett dobozának mérete 26, 5x19x4, 5 cm, amely 168db legóelemet tartalmaz, amikből összerakhatunk 2db figurát is, úgymint  Red  és  Pilot Pig   
Az  ANGRY BIRDS  készletekről annyit, hogy hozzák a papírformát: kretén figurák, kretén járművek, de mit is várhatunk a 2000-es évek végén megjelent videojáték legó változatától, ez benne a pláne! A kínálatomban van még ilyen "madaras" legó, nézze meg azokat is  ; ) 
 Aranyos és jópofa kis szett és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden legó rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 9 880 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 01:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts