2020. május 25., hétfő

Tecmate OptiMate 4 Dual dual program professzionális akkumulátor töltő regeneráló BMW can bus - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

TECMATE OPTIMATE 4 DUAL 12V 0, 8A AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
Mikroszámítógép vezérelt akkumulátor regeneráló és töltő, OptiMate 4
Optimate 4 Dual - Automata töltő 12V-s ólom-savas akkumulátorok (zártrendszerű, gondozásmentes, klasszikus ólom-savas, zselés, VRLA) töltéséhez és szulfátlanításához. Maximális töltőáram értéke 0. 8A. Akkumulátor kapacitása 2-55Ah közötti. Ideális megoldás otthoni használatra 12V-s akkumulátorokhoz, újraélesztő és csepptöltő funkcióval. A töltő használatával meghosszabbíthatja akkumulátora élettartamát.
Kifejezetten a BMW motorkerékpárokhoz lett kifejlesztve a Can-Bus töltési mód. A Dual Program segítségével a Can-Bus töltési mód aktiválása után a beépített 12V-s csatlakozón keresztül közvetlenül tölthető az akkumulátor (nincs szükség külön szereléshez, nem kell a gyújtást rákapcsolni).
9 töltési fázis (üzemmód)
automata töltő és szulfátlanító
Dual program: STANDARD vagy CAN-BUS
feszültségesés ellenőrzése (teszter)
LED kijelző
rövidzárlat elleni védelem
polaritás védelem
csepptöltő funkció
széles választék a rendelhető csatlakozókból
csomag tartalma:  töltő + O-01 biztosítékkal ellátott, szemes-sarus vezeték + O-04 krokodilcsipeszes vezeték.
Feszültség:
12 V
Áramerősség:
0. 8 A
Kapacitás:
2 - 50 Ah
Felhasználási terület:
Profi
Töltés kijelzője:
10x LED
OptiMate TM 4 Dual professzionális akkumulátor töltő  -  egyedülálló,   mindent  az  egyben  nyújtó  automata  berendezés  a  12V-s akkumulátorok otthoni töltéséhez.
 
A DUAL PROGRAM segítségével a következő funkciókat szolgáltatja: beállítás, diagnosztika, újraélesztés, töltés, ellenőrzés és optimális karbantartás.
Töltse akkumulátorát közvetlenül vagy a 12V-s CAN-BUS csatlakozási aljzaton keresztül.
Az Optimate 4 automata töltő a DUAL PROGRAM segítségével tölti és karbantartja akkumulátorát mindaddig, amíg az csatlakoztatva van a töltőhöz. A DUAL PROGRAM tartalmazza az alacsony töltőfeszültségű PULSE újraélesztő töltési módot a mélykisütött, szulfátos akkumulátorokhoz, a felhasználóbarát ellenőrzési rendszert; a hasznos, vízvédett kiegészítő csatlakozókat és az ésszerű energiafelhasználást.
A töltő használatával jelentősen növelheti  akkumulátora várható élettartamát. Az Optimate 4 töltő a DUAL PROGRAM segítségével karbantartja akkumulátorát hónapokon keresztül most még effektívebben.
Globális bemenet: 100V-240V.
Működése:
1.   A STANDARD és CAN-BUS program közötti váltás 5 lépésben, egyszerűen megoldható: áramtalanítsa a töltőt, csatlakoztassa össze a kimeneti csatlakozókat, csatlakoztassa a töltőt a hálózati áramforráshoz, várjon a LED diódák jelzésére, válassza szét a kimeneti csatlakozókat. Alapértelmezett beállítás: CAN-BUS program.
2.  Biztonsági ellenőrzés:  Az Optimate 4 töltő töltés előtt ellenőrzi az akkumulátora kapocsfeszültségét.  A töltő érzékeli aminimum 0. 5V kapocsfeszültségű akkumulátort és megpróbálja a diagnosztizálás után feltölteni,  amennyiben az akkumulátormég menthető.
3.   Funkcionalitás:  Az Optimate 4 töltő mikroprocesszora ellenőrzi a komplett rendszert és beállítja a megfelelő töltési módot, melyet a LED diódák visszajelzése alapján értelmezhetünk.
4.   Töltés előtti ellenőrzés:  Az Optimate 4 töltés előtt röviden ellenőrzi a tölteni kívánt akkumulátor állapotát.
5.  Szulfátlanítás és újraélesztés:  STANDARD (16V-ig) töltési fázis a lemerült akkumulátor szulfátlanítása és újratöltése érdekében.  A mélykisütött, elhanyagolt akkumulátort a TURBO (max. 22V) töltési fázis mentheti meg,  melynek feltétele, hogy az akkumulátor nincs bekötve a gépjármű elektromos rendszerébe.  A TURBO töltési fázis a CAN-BUS programban nem elérhető. A biztonságos alacsony feszültségű PULSE töltési fázis a töltési ciklus utolsó 15 percében aktiválódik.
6.   BULK töltés:  Állandó értékű töltőáram (0. 8A), amíg az akkumulátor kapocsfeszültsége el nem éri a 14. 3V-t.
7.   Abszorpció és teljes töltés:  Az áram pulzusokban éri az akkumulátort a teljes töltöttségi szint eléréséhez, a lehető legrövidebbtöltési idő alatt.
8.   A töltés ellenőrzése és zárlat,  cellazárlat észlelése:  A töltési ciklus mindvégig megfigyelés alatt van az esetleges akkumulátorbelső hibáinak az észlelése miatt,  hogy ez által megelőzze a céltalan töltést a már menthetetlen akkumulátor esetén.  Ahibátlan akkumulátor esetén a töltési ciklus többször is elindulhat.
9.   Feszültségmegtartási teszt:  A 30 perces töltés nélküli (nincs töltőáram) időtartam után a töltő kijelzője megjeleníti az 5különböző teszteredmény egyikét,  mely az akkumulátor általános állapotára nyújt rálátást.  A töltés előtti ellenőrzés csak atöltési mód kiválasztására szolgál.
10.   Karbantartó töltés:  A töltési feszültség 13. 6V-t 30 percen keresztül,  melyet a feszültségmegtartási teszt követ.  A töltőáramértéke függ az akkumulátor önkisülésétől,  a gépjármű elektromos rendszerében található fogyasztók energiaigényétől (LCDkijelző,  fedélzeti számítógép) vagy elektromos eszközöktől (riasztó,  indításgátló).  A karbantartó töltés és ellenőrzésmindaddig váltakozik,  amíg az akkumulátor csatlakoztatva van a töltőhöz.  Az ellenőrzés eredménye minden ellenőrzés utánfelülíródik.
CAN-BUS program:  az indítókulcs (gyújtás) nélküli, 12V-s aljzaton keresztüli töltő csatlakoztatása leegyszerűsíti a töltést.
 
A feszültségmegtartási ellenőrzés és a karbantartó töltés kombinációja gondoskodik a 12V-s ólom-savas akkumulátorok várható élettartamának növeléséről, kondícióban tartásáról.
 
Műszaki adatok:
Akkumulátorok kapacitása, típusa: 2 - 50 Ah kapacitás AGM (MF), Standard, GEL és AGM spirálcellás
Program ellenőrzése: Mikroprocesszor (9 lépcsős)
Kimeneti áram erőssége: (BULK töltés) 0. 8 A
Automatikus s z u l f á t l a n í t á s: 2 lépcsős (újraélesztés és Turbo-újraélesztés)
Töltési idő: m a x . 48 óra (a csepptöltés időkorlát nélküli)
Csepptöltés: / Ellenőrzés ciklusa 30 perc / 30 perc, óránként váltakozva
Feszültségmegtartási ellenőrzés: Intervallum: 12. 0 – 12. 6, GOOD = JÓ (zöld), Kapocsfeszültség > 12. 6V
Méretek: 200 x 75 x 61 mm
Súlya (csomagolással + kiegészítőkkel): 0 . 4 8 k g / / 0 . 9 kg
Por- és vízvédettség: IP54
Hálózati vezeték hossza: (bemenet) 2m
Kimeneti vezeték hossza: 2m
A csomag részét képező kiegészítők: O-1 szemes csatlakozó, vízvédett aljzattal, O-4 krokodilcsipeszes csatlakozó
Üzemi hőmérséklet: – 40º C -> 40° C / – 40° F -> 104° F
Hálózati áramforrás (AC): 100V – 240V @ 50 - 60Hz, 0. 27A @ 100V – 0. 15A @ 240V
Visszáram kevesebb, mint: 0. 5 mA
A töltő energiaigénye(akkumulátor nincs csatlakoztatva): 0. 0089kWh / naponta
További fontos információk: IP54, CE, NRTL (UL & CSA), SAA (AU & NZ), PSE (Japán)
jóváhagyva: TUV Sud. BC (California Energy Compliant) 
A termék gyári csomagolásban, csak kibontva volt, új.
 
Gyártó: TecMate
LÁSD KÉPEKEN!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 13:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts