2020. július 28., kedd

NISKO XL-es, virágmintás, női short (rövidnadrág), HIBÁTLAN, KÖTHETŐ - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eladó NISKO márkás (márkajelzés fotója a mellékelt második fényképen látható), csíkos és virágos, színes, szerintem félcsípő fazonú női rövidnadrág (short). A ruháról előlről készített fénykép az első mellékelt fényképen látható. Derék  köthető.
Méretét a címkén  XL-es, körülbelül EUR 42-es (körülbelül női UK14-es méretnek kellene megfelelnie a mért méretei és mérettáblázat alapján véleményem szerint).
 Anyagösszetétele a címkén nincs feltűntetve, de tapintás alapján 100% poliészter (vékonyabb, magának a ruhának az anyaga kis mértékben sem rugalmas, semennyit nem enged valamennyit, nem nyúlik, bármikor hordható, de inkább nyárias viselet-akár strandoláshoz is tökéletes).
Szép, HIBÁTLAN kifogástalan, megkímélt állapotú, keveset használt (például nem fakó, nem kinyúlt, nem lukas, nem kopott, nincs a varrásnál hibája, nincs szálkihúzódása).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Derék (fent mérve a bőség): körülbelül 2x90 cm.
Csípő (a legszélesebb részben mérve): körülbelül 2x58 cm.
Szárhossz kívül (nadrág hossza): 29 cm.
Szárhossz belül: 10 cm.
Combbőség: körülbelül (combok közti varrástól a szárig-merőlegesen - mérve): 2x33 cm.
Ülep elől (varrástól derékig mérve elől): 21 cm.
Ülep hátul (varrástól derékig mérve hátul): 29 cm.
Szárbőség alul: körülbelül 2x(32) cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A terméket vasalva postázom, de általában mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 07:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts