2020. szeptember 26., szombat

Ausztrál Teafa olaj - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A  Teafaolaj
 
A teafa olaját általában fertőzések helyi kezelésére használják. Ausztráliában gyógyszerként tartják számon. A teafaolaj hatását elsősorban a természetes hatóanyagtartalmának a terpinen-4-ol – nak köszönheti!
 
Az Medinatural Ausztrál Teafaolaj minimum 44%-ban tartalmaz terpéneket!
 
Bőrápoló olajban elkeverve 
•  zsíros, túlterhelt, pattanásos arcbőrre
•  speciális kezelésekre a zsíros, pattanásos, seborrheás arcbőrre
•  zsíros, korpás hajra, irritált fejbőrre
•  kézen és lábon előforduló körömgomba ellen
•  felülfertőzött bőrfelületre, sebekre
•  gombás eredetű fertőzésékre
 
A teafaolaj általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is. Az egyik legismertebb illóolaj, felhasználási lehetősége szinte végtelen. Bőrgomba elleni készítményekbe különösen előnyös alkalmazása. A MediNatural teafaolaj fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre, fogínygyulladásra, zsíros, túlterhelt, pattanásos arcbőrre, kézen és lábon előforduló körömgomba elleni krémekbe, korpás, problémás fejbőrre ajánljuk.
A teafa illóolaj, antibakteriális hatású, amelyet szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok támasztanak alá.
 
Pattanások ellensége a Teafaolaj
A pattanások általában gyulladások, amiket a bőrt kívülről megtámadó baktériumok okoznak. Ahelyett, hogy puszta körmöddel esnél neki, és csinálnál belőle csúnya, piros sebeket, éjszakára kend be egy csepp MediNatural ausztrál teafaolajjal.  
-tegyél egy fültisztító pálcára egy csepp MediNatural teafa illóolajat, és ezzel kend be a gyulladt pattanásokat. A teafaolaj fertőtlenítő, és gyulladásgátló hatásának köszönhetően gyorsan elmulasztja a pattanásokat.
Teafaolajos lábfürdő gombásodásra hajlamos láb ápolására
Egy evőkanál sóra cseppents 10-20 csepp teafa illóolaját, majd 2-3 liter langyos vízben keverd azt el. 15-20 percig áztasd benne a lábad. Frissíti a láb bőrét, bőrnyugtató fertőtlenítő hatású, csökkenti a lábszagot.
Teafaolaj zsíros, korpás haj ápolására 
Néhány csepp teafaolajat adj hozzá a samponodhoz, és rövid idő alatt megoldhatod a viszkető, korpásodó fejbőr problémádat vagy.
15 ml samponhoz (kb. amennyivel egyszeri alkalommal szoktunk hajat mosni) keverjünk 3 csepp illóolajat, majd a szokásos módon mosunk hajat. A habot hagyjuk 3 percig a fejünkön, majd meleg vízzel öblítsük le. A teafaolaj kivételesen jó hatással van a hajra illetve a fejbőrre.  Csökkenti viszketését, szabályozza a faggyútermelődést. Nyugtató hatású, megvéd a korpaképződéstől.  
 

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 14:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts