2020. november 23., hétfő

Mennyi boldogság! - Alice Munro - Jelenlegi ára: 2 560 Ft

Mennyi boldogság! - Alice Munro
? John Updike halála óta Alice Munro az, akitől megtudhatjuk, mi a helyzet az amerikai (kanadai) kisvárosban, mit éreznek a jól fésült utca lakói, mitől szenvednek és mire vágynak.? Kolozsi László, kultura. hu
Tíz újabb nagyszerű történet Alice Munrótól, a Nemzetközi Man Booker-díj 2009-es díjazottjától. Miközben még mindig a régi témái foglalkoztatják ? szerelem, barátság, házasságtörés, gyereknevelés, család, betegség, aljasság, árulás és megbocsátás ?, ezekben az élet alkonyán keletkezett szövegekben egyre inkább jelen van a kiszolgáltatottság, az erőszak és a magány is. A Munrótól már megszokott pontos, szikár, múltidéző szövegek vakmerőbbek és provokatívabbak, mint valaha. Az öntörvényűek, a társadalmon kívüliek és a betegek mellett ezúttal felbukkannak a józanok és átlagosak is, akiknekéletét az előbbiek visszafordíthatatlanul megváltoztatják.
Fordítók: Mesterházi Mónika
Kiadó: Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Reálszisztéma Dabasi Nyomda
ISBN: 9789635309122
Kötés típusa:: ragasztott kemény papír, kiadói borítóban
Terjedelem: 340
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**100724434**)]

Jelenlegi ára: 2 560 Ft
Az aukció vége: 2020-11-18 05:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts