2021. március 25., csütörtök

ÚJSZERŰ!!! HARMADÁRON!!! 41-42-es Salomon ED2 Sport sícipő fűthető talpbetéttel - Jelenlegi ára: 21 500 Ft


A licit tárgya: Salomon sícipő
Újszerű!!!
Fűthető Therm-IQ talpbetéttel!!!
Harmadáron!!! új ára akciósan 199 Euro volt 249-ről leértékelve!!!
A fiamnak vásároltam Ausztriában szezon végi akcióban. Mérete 41-42-es (26, 5-ös) méretű, a talpbetét hossza 265 mm.
Négy könnyített magnézium fém mikrocsatos, amiből az egyik 3D (a maximális illeszkedésért). A legfelső csatot egy meghosszabbított farkasfoggal látták el a becsatolás elkezdésének megkönnyebbítése végett (utolsó kép).
60-as Flex-indexű, kezdő és középhaladó síelők számára egyaránt ajánlott.
A hátulján át lehet állítani síelés (fix dőlésszög) és gyaloglás (szabadabb flexibilitás) funkcióba (6. kép).
A külső héj, és a belső ThermicFit (a világ vezető lábspecialista cége által gyártott) bélés nagyon jól igazodik a lábhoz. A talpában fűthető Therm-IQ betét van. Kényelmes, meleg cipő egész napra.  
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lettek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... mind saját, nem lepusztult kölcsönzős), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 23:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts