2021. május 28., péntek

Tunturi Performance C55 F elliptikus tréner - Jelenlegi ára: 300 000 Ft

Tunturi Performance C55 F elliptikus tréner - használt, költözés miatt eladó. Kizárólag 1 fő használta, tökéletes állapotú, masszív, elnyűhetetlen. (Eredeti számlát is át tudom adni. )
A gép a valóságban is pont ilyen állapotú, mint a gyári fotókon.
Leírás:
Tunturi Performance C55 F elliptikus tréner az új Tunturi elliptikák motoros terhelésállítással és edzésprogramokkal rendelkező fronthajtású modellje kivételesen lágy ergonómiával és nagyon csendes működéssel rendelkezik. A Tunturi elliptikák első lendkerékkel rendelkező típusainak laposabb lépésmozdulata jobban hasonlít a klasszikus sífutáshoz, amelyik az egyik leghatékonyabb edzésforma. Ez a fajta mozgásfolyamat fokozott ízületvédelmet is biztosít felhasználójának.
Az ellipszis tréner nagyobb lépéstávolsága (48 cm) komfortosabbá teszi edzését. A Tunturi Performance C55 F elliptika esetében sportos edzésprogramok közül választhatja ki az Ön edzetségi szintjének megfelelőeket. Color LCD kijelzője Bluetooth kapcsolattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy IOS/Android okostelefonnal/táblagéppel csatlakoztatva az i-Console+ / Fit Hi Way / Kinomap applikációkkal interaktív edzéseket végezzen.
Az ellipszis tréner ellenállási fokozatainak száma 32, Watt alapú edzésnél 10-350 Watt között változhat a hajtás nehézsége. A Tunturi Performance C55 F elliptikus tréner teljes lendítőtömege 32 kg, ami stabil és komfortos élményt nyújt az edzések alatt.  Működése hangtalan nagy lépéstávolsága hatékonyan dolgoztatja meg a keringési rendszert, a comb és fenék izmokat.
A Tunturi Performance C55 F elliptika markolati pulzusmérővel és beépített telemetriás vevővel is rendelkezik.  Mellkasövi pulzusmérő igény esetén rendelhető hozzá. A Tunturi Performance C55 F elliptikus tréner rendelkezik pulzusmegnyugvás mérési, és testzsír % elemző funkciókkal is. Vásárlás 3 év teljeskörű garanciával, biztos forrásból.
Legyen Ön is fitt velünk. Kérdése esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.
A Tunturi Performance C55 F ellipszis tréner műszaki adatai:
Lendkeréksúly:  6 kg.
Az elliptikus tréner kiegyensúlyozott, komfortos járását garantálja.
Forgó tömeg:  32 kg.
Lépéstávolság:  19" (48, 26 cm)
Ellenállási szabályozása:  elektromotorral szabályozható 32 fokozatban.
Az elliptikus tréner terhelését széles határokon belül szabályozhatja egy gombnyomás segítségével.
Fékrendszer:  PMS mágneses ellenállás szíjhajtással.
A legcsendesebb fékrendszer, amely egyenletes ellenállást biztosít,  és nem igényel karbantartást.  Miközben Ön használja az elliptikus trénert nyugodtan hallgathat zenét, nézheti a TV-t.
Programok száma:  20 
1 Manuális, 4 Beginner, 4 Advance, 4 Sporty, 4 pulzusvezérelt, 1 Watt, 1 pulzusmegnyugvás, 1 testzsír%
LCD kijelző 5, 5" Color:
Mutatja a sebességet, az időt, a távolságot, az elégetett kalóriákat, a Watt értéket, a fordulatszámot és a mért pulzust.
Pulzusmérés:  markolati pulzusmérő, mellkasövi pulzusmérő rendelhető. (5, 4 kHz analog)
Csúszásmentes lábtartó:  A biztonságos használatot garantálja. Nagy mérete segít megtalálni a legkényelmesebb poziciót.
Szállítógörgők:  A könnyű mozgathatóságért.
A felhasználó maximális testtömege:  135 kg
Elliptikus tréner önsúlya:  74 kg
Elliptikus tréner összeszerelt mérete:  192x66x187 cm


Jelenlegi ára: 300 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 17:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts