2021. június 30., szerda

ODROID-GO játékkészlet - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Eladó a képen látható ODROID-GO játékkészlet
Termékleírás
Az ODROID-GO játékkészlet tartalmaz egy speciális évfordulókonzolt, minden alkatrészével, hogy összeállíthassa saját játékkészletét, és megnézhesse egy ilyen eszköz mögötti működést.
Ez nem csak egy szórakoztató összeszerelési projekt, hanem oktató eszköz is, amely megismerheti az összes olyan hardvert és szoftvert, amely egy ilyen eszköz felépítéséhez megy.
Jó szórakozás saját kézi játékkészlet készítéséhez, miközben megismerheti az egyes részek belső funkcióit és céljait. Megtudhatja, hogy az egyes gombokat hogyan kell hozzákapcsolni a NYÁK kapcsolótáblához, milyen anyagokat használnak, és hogyan lehet összerakni mindezt a gombok vezérlőpaneljének létrehozásához a játékhoz! Tudja meg, hogyan kell csatlakoztatni az áramellátást, a hangszórókat, és hogyan lehet letölteni és telepíteni az operációs rendszert. Tudja meg, miért készülnek bizonyos darabok bizonyos anyagokból, és miért szükségesek bizonyos csatlakozók. Mivel a készülék tiszta, az összes belső alkatrész és az összes fény látható. Az ODROID-GO összeszerelése után letöltheti és telepítheti a játékokat. Élvezze játékkészülékét (amelyet építettél)!
Telepítheti az Arduino fejlesztői környezetet is, és megtanulhat néhány alapvető kódolást. Online útmutatót biztosítunk néhány egyszerű, de mégis hűvös feladat kódolására. Felveheti a működő "időjárás-állomás * funkcióit, megtanulhatja, hogyan ellenőrizheti az akkumulátor élettartamát, tesztelheti a hangszórót, hozzáadhat egy" ultrahangos távolságmérőt * "és így tovább.

Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-01 02:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts