2021. július 2., péntek

Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Raktári elérhetőség
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Adatlap
ISBN: 9789634335689
Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás ideje: 2019
Oldalszám: 254
Súly (g):
Borító: Keménytáblás
Nyelv: magyar
Fordító: Szkladányi András
Sorozat:
Bolti ár: 6 999 Ft
Vatera ár (-10%): 6 300 Ft
LeírásRántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-03 09:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts