2021. július 27., kedd

Királydinnye kapszula, 60 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Királydinnye a vitalitás gyógynövénye!
Étrend kiegészítő kapszula 60 db
Kizárólag természetes összetevőkből készítve!
A *Királydinnye kapszula***® kizárólag természetes alapanyagból, minőségileg gondosan és többszörösen ellenőrzött natúr, szárított, porított gyógynövény felhasználásával készült étrend kiegészítő készítmény.
A termékeink nem kivonatból és koncentrátumokból előállított anyagok, hanem csak 100%- ban természetes, minden kémiai átalakítástól mentes, tisztított, natúr gyógynövényt tartalmaznak, aminek a szervezetünk akár a 100%-át képes felismerni ezért könnyedén nagy mértékben tudja hasznosítani!
A királydinnye hatóanyaga a Tribulus terrestris segít harmonizálni a szervezet tesztoszteron és ösztrogén szintjét, a növény jótékony hatásai leginkább férfiaknál valamint 40 év feletti nőknél nyilvánulnak meg akiknél a saját hormontermelés folyamatosan csökken.
Jótékony lehet a fiatalok, sportolók, testépítők szervezetére is, nehéz fizikai igénybevétel esetén növelheti a szervezet állóképességét, javulhat a teljesítmény, gyorsabb lehet a regeneráció, épülhet az izom és nagyobb adagban sem tapasztalható semmiféle mellékhatása!
A szaponin és flavonoid tartalmának köszönhetően a szív és érrendszeri problémákra is pozitív hatást fejt ki illetve a szervezet általános energetizálását és anyagcseréjét is fokozza.
Adagolás: felnőttek számára naponta 2x1 kapszula, bőséges folyadékkal lenyelve, étkezés előtt 30 perccel, szinten tartó fogyasztása naponta 1 x 1 kapszula, emeltszintű fogyasztása naponta, max. 2 x 2 kapszula. A tartós hatás érdekében érdemes kúraszerűen fogyasztani, 3 hónap fogyasztás után 1 hónapos szünet beiktatásával.
A termék tartósítószertől, színezék és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer. Mellékhatása nincs de hosszabb kúra előtt vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!
Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományok alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának a modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.
Származási hely: Magyarország
Tárolás: száraz hűvös helyen
Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján, nap, hó, év
Figyelmeztetés: gyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A javasolt napi adagot ne lépje túl!
Kizárólag természetes összetevőkkel, szintetikus anyagot nem tartalmaz!
A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető! A paleolit diétához is alkalmas!

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 13:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts