2021. szeptember 24., péntek

Progeszteron krem - Jelenlegi ára: 7 200 Ft

 
Progeszteron krém
Parabénmetes
A Source Naturals progeszteron krém szójából származó progeszteron USP-t tartalmaz. A progeszteron krémünk garantáltan 500 mg progeszteront tartalmaz unciánként és 22 mg / 1, 3 gramm (kb. 1/4 teáskanál). *
Üvegek krém opció elérhető: 4oz
Javasolt felhasználás: Naponta kétszer masszírozzon 1/4 - 1/2 teáskanál krémet a sima bőrfelületekre, például a csuklóra, a belső karokra vagy a combokra, a hasra vagy a mellkasra.
 
 
Egyéb hozzávalók
Ioncserélt víz, aloe vera levélzselé, cetearil-glükozid, kapril / kaprina triglicerid, cetil-alkohol, glicerin, szójából származó USP progeszteron (500 mg unciánként), vad yam gyökér kivonat, tokoferil-acetát (természetes E-vitamin), lecitin-foszfolipid, gliceril sztearát és PEG-100 sztearát, jojobamagolaj, szkvalén, benzil-alkohol, fenoxietanol, sztearinsav, grapefruitmag kivonat, ginzeng gyökérkivonat, szorbinsav, xantángumi és rozmaring levélolaj.
Szóját tartalmaz.
Figyelmeztetések
Ha terhes, teherbe eshet vagy szoptat, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Ha irritáció lép fel, hagyja abba a felhasználást. Csak külsőleg. Ne használja a szem környékén.
Gyermekektől elzárva tartandó.
 
A tartalom súly, nem térfogat szerint mérve.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
 
 

Jelenlegi ára: 7 200 Ft
Az aukció vége: 2021-09-25 08:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts