Kiadás: Képzőművészeti, Budapest
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A felszolgáló ismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait ismerteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Komoly ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 03:15 .
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Beliebte Posts
-
Eladó Einhell Euromaster cen 150 ivhegesztő (német technológia) A készülék teljesen újszerű állapotban van 2xvolt bekapcsolva !! Jelenleg...
-
KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN, SZEMÉLYES ÁTADÁS PESTEN MEGOLDHATÓ. A POSTA AJÁNLOTT 650. - POSTA AUTOMATA 1230. - KÉREM MIELŐBB JELENTKEZZEN A ...
-
AKKU ZEPTER PORSZÍVÓKHOZ 10. 8V 2000 mAh Ni-CD 12 HÓNAP GARANCIA A TERMÉK IGÉNY SZERINT NI-MH AKKUCELLÁKKAL IS RENDELHETŐ Jelenleg...
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése