Kiadás: Képzőművészeti, Budapest
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A felszolgáló ismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait ismerteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Komoly ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 03:15 .
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Beliebte Posts
-
Eladó a képen látható teljesen új (dell refurbished) eredeti Dell Inspiron N5040 M5040 N5050 3520 dvd előlap dvd bezel FW13M 0FW13M DVD elől...
-
Japán kristálygomba-kaukázusi(vízikefir-limonádé) Két féle tejalapú gomba közismert. A Kaukázusi kefirgomba, amely egy karfiolra emlékezt...
-
Encanto Charming TUSFÜRDŐ, 200 ml Avon Eredeti ára: 2000 Ft Bontatlan, új termék! FŐBB ILLATJEGYEK: édes ananász, lédús szeder, szantá...
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése