2021. november 26., péntek

SD36 étrend kiegészítő 60db - Jelenlegi ára: 13 327 Ft

SD36 étrend kiegészítő
Az SD36 egy nemzetközi kutatási eredményekre épülő magyar innováció, mely különleges, egyedi receptúrájával komplex segítséget nyújt a túlsúllyal szemben. A benne található gyógynövények úgy lettek összeválogatva, hogy több irányból egymást hatását erősítve támogassák a fogyókúrát.
Az egyik összetevője gyorsítja az emésztést, mely által az elfogyasztott ételek rövidebb ideig tartózkodnak az emésztőcsatornában, így abból kevesebb hasznosul.
A másik telítettségérzetet okoz, így segítve, hogy kevesebb étellel is beérje a szervezet, harmadik pedig megváltoztathatja a szénhidrát bevitelre adott válaszreakciót így csökkenti a koleszterin szintet.
Felhasználási javaslat
Napi 2× 1 kapszula, bő folyadékkal. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
Összetevők:
Ceratonia siliqua kivonat, kapszula (zselatin, színezék E171, E172), Ascophyllum nodosum kivonat, Barbarea vulgaris kivonat, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói)
Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.

Jelenlegi ára: 13 327 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 12:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts