2021. november 30., kedd

Tupperware Mikroszálas Univerzális törlőkendő (2 db) - Jelenlegi ára: 3 591 Ft

Háztartási törlőkendő fa- és üvegfelületekre a lakás bármely pontjára. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű. Gyorsan szárad.
Klasszikus mikrószálas törlőkendő szövésű és kialakítású, amely 80 % polyestert és 20 % polyamidot tartalmazz egyéb speciális kialakítás nélkül, a különböző konyha felületek tisztántartására. Csík és folt mentesen tisztít és fényesít, szárazon és nedvesen egyaránt. Használat során tökéletesen eltakarítja a különböző port és a koszt a felületről tisztítószerrel vagy a nélkül is. Ez a kendő természetes statikus kisugárzásának köszönhetően mágnesként vonzza magához a port. Kiválóan alkalmas konyhapult, étkező asztal, mikrohullámú sütő és egyéb konyhai, illetve étkezőben található felületek takarítására.
Fontos:
A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használjunk. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni, mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A kendőket lehet szárazon illetve nedvesen, kevés tisztító szerrel is használni, de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős, maró vagy fehérítő hatású tisztító szerekkel tilos használni. (domestos, clorox, hipo... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak, így a továbbiakban nem használható.
Érdemes megnézni a többi termékem is, 20. 000, -Ft fölötti vásárlás esetén magamra vállalom a postaköltséget.

Jelenlegi ára: 3 591 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 14:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts