2022. április 20., szerda

Astrophytum myriostigma kaktusz magok!5db mag - Jelenlegi ára: 550 Ft

Astrophytum myriostigma kaktusz magok! 5db mag
Az aukció tárgya 5db mag!
Csodaszép megjelenésű tövis nélküli kaktusz!
Gyerekeknek kimondottan ajánlott, nevelése egyszerű, vízigénye minimális.
Szépségük mellett igen könnyen tarthatók.
Nemcsak könnyen tartható, de jól virágzó kaktuszok is. A teljes Astrophytum nemzetségre vonatkozik, hogy a virágok csak nappal, hosszantartó, meleg napsütésben nyílnak. 6-8 cm átmérőjű, a csúcsrészen fejlődő virágai sárgák; egyes fajok virágának torokrésze piros. Virágai több napon keresztül, akad amelyik egy hétig is, a déli órákban nyílnak. A fejlett növényeken egyszerre több virág is nyílhat és a tenyészidő alatt többször is virágoznak. Illatuk nincs, nem önbeporzók és kellő fény hiányában még napnyugta előtt összecsukódnak.
Tavasztól őszig a szabadban is nevelhető. A teleltetés után egy-két hétig árnyékolással kell a napfényhez szoktatni, különben megéghet. A szoktatás után bőséggel virágozva hálálja meg a napfényt.
Ha azt akarjuk, hogy jól fejlődjön és virágozzon, nyáron rendszeresen öntözni kell, de fontos, hogy két locsolás között hagyjuk kiszáradni a talajt. Az öntözését ősztől ritkítani kell, majd a pihenési időszakban (késő ősztől tavaszig) teljesen abba kell hagyni. Télen akár egy csepp víztől is megrothadhat, elpusztulhat.  
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2022-04-21 02:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts