2022. december 18., vasárnap

DJEINE kóc-szín vászonszövet sportosan messenger irattáska, laptoptáska, crossbody táska - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

DJEINE kóc-szín vászonszövet sportosan messenger irattáska, laptoptáska, crossbody táska
Erős, vastag vászonszövetből készült prémium minőségű sportosan elegáns irattáska, laptoptáska. Egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző, vintage-stílusú darab. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha az irattáskájuk a megszokottól eltérő, különleges. Szeretik, ha nem jön velük szembe az utcán, s a csodálkozó tekintetektől sem riadnak vissza. : ) Szépségét elsősorban a sűrűszövésű, masszív textúrájú anyag, a különleges szín, az igényes kidolgozás, s a feltűnően szép díszítőelemek adják. Kóc-szín... tört világosbarna... kiégett pázsit... kender, len, juta összekuszálódott rostjai. A táskán levő fém díszítőelemek antikréz színűek. Klasszikus vonalvezetésű, praktikus kialakítású, amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló fazon.
Keveset használt, alig észre vehető, jelentéktelen használati nyomokkal. Tágas, jól bővülő belseje sok mindent elnyel. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, de spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Jól bővülő, praktikusan kialakított belsejében egy nagy méretű nyitott zseb, valamint egy nagy méretű párnázott laptoptartó rekesz is kialakításra került, így stílusos táska laptopokhoz, tabletekhez is. Kívül, a táska elején két "hatalmas" nyitott, s egy kisebb cipzáros zseb segíti a rendszerezést. A táska hátoldalán egy húzós bőröndre csatlakoztatható széles pánt került kialakításra.
A bélése kekiszína erős, finom, vászonszerű textil. A táskafedél két dekoratív kapoccsal záródik. A táska messenger típusú, azaz hosszú vállpánttal látták el, melynek hossza miatt a táska keresztben átvetve, crossbody-táskaként is hordható.
Szélessége:             39 cm.
Magassága:             29 cm.
Mélysége:               12 cm.
Vállpánt hossza:   125 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2022-12-19 02:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts